Σχετικά με εμάς

Η Fenijewels είναι ένα νέο ελληνικό brand με φρέσκες ιδέες που (παρ)ακολουθούν τις τάσεις της μόδας

Η ανάγκη για δημιουργικότητα και ανάδειξη της ομορφιάς και του στυλ ήταν αυτό που έδωσε σάρκα και οστά στην ιδέα, η οποία απασχολούσε το μυαλό μου πολλά χρόνια.

Οι συλλογές μου, αντικατοπτρίζουν τον αρχικό μου στόχο «να προσφέρω ποιοτικά αντικείμενα που θα αναδεικνύουν την μοναδικότητα κάθε γυναίκας/άνδρα, θα προσδίδουν φινέτσα και στυλ ολοκληρώνοντας κάθε εμφάνιση». Ως γυναίκα που της αρέσει να ξεχωρίζει, αναζητώ πάντα πρωτότυπες ιδέες. Στις συλλογές μου, θα βρείτε αποκλειστικά χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι 925, κατασκευασμένα από τα χέρια των καλύτερων αργυροχρυσοχόων της Αθήνας και όχι μόνο!

Ο κόσμος της Fenijewels είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις.

Σας προσκαλούμε να τις ανακαλύψετε! Καλή πλοήγηση

Τι είπαν για εμάς

Super!!! Τέλειο...άρεσε σε όλους!!! Ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη διάθεση!!!

Μάρθα

Αυτό που μου αρέσει στη συλλογή της Fenijewels είναι ότι βρίσκω πρωτότυπα σχέδια (τα οποία θέλω όλα να τα αγοράσω) με ποιότητα που μου επιτρέπει να τα φοράω όσο συχνά θέλω χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό. Α, και ότι η εξυπηρέτηση είναι σούπερ ;-)!

Thanx Feni

Καλησπέρα σας! Μόλις παρέλαβα το κολιέ μου και είμαι ενθουσιασμένη!!!! Είναι πολύ πιο όμορφο από τη φωτογραφία... Πανέμορφο. Ευχαριστώ! Θα σας συστήσω σίγουρα στις φίλες μου :)

Ευχαριστώ